Krijtstiften review

Nav mijn blog op yoors over raamschilderingen, schrijf ik deze review.

Ik heb namelijk al meerdere stiften geprobeerd. Die van de Hema, Action, Kruidvat, Edding en Xenos.

Ik kocht bij de Hema een krijtstift met het idee dat de kwaliteit van de Hema meestal wel goed is en de prijs niet al te gek. Maar dat viel mij dus vies tegen. De stift is veel te vet, tekent absoluut niet lekker. Hema krijtstift is voor mij dus eens maar nooit weer.

Action hoef je ook niet te kopen, ook deze valt tegen. Snel uitgedroogd, heel licht van kleur. Niet de moeite waard om in je winkelwagentje te leggen.

Kruidvat idem dito met het verschil dat deze ook nog eens veel duurder was.

Nummer een blijft Edding. Het is een stevige pen, welke je goed voor gebruik moet schudden. Hij gaat redelijk lang mee. Hij is wel wat duurder in prijs maar ik vind ook dat je dat in kwaliteit duidelijk ziet. De kleur van de stift is goed donker, het droogt poederig op en is makkelijk weer te verwijderen. Ik raad deze zeker aan. De stift is te koop bij bv Primera of Bol.com.

Een andere en goedkopere variant die ik zeker ook wil benoemen is die van de Xenos. Voor 1 euro koop je een losse stift, die net zoals de Edding poedervormig opdroogt. En waar je prettig mee kan werken. Ik kan nog niet veel over de levensduur zeggen, want ik heb hem pas sinds gisteren in huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s